Ring Race Club ry:n

Naisten ajoharjoittelu/ ruosteenpoisto –tapahtuma KymiRingillä pe. 14.5.21

Tule sinäkin mukaan tieliikenne- ja omaa ajoturvallisuuttasi parantavaan vain naisille järjestettävään EAK eli ennakoivan ajon koulutukseen KymiRingille! Poistetaan ”ruosteet” talven jäljiltä niin mielen päältä kuin tutustutaan taas uudelleen omaan rakkaaseen 2-pyöräiseen!

Ajokausi on alussa, joten nyt on ihan paras hetki hioa taitoja, väistöliikkeitä sekä lyhentää jarrutusmatkoja. Ohjauksesta ja opastuksesta vastaa pitkän kokemuksen omaava EAK-kouluttaja Marko Penger apujoukkoineen.

Koronapäivitys

Väliaikatietoa liittyen Ratapäivät 14.-.16.5. 21 tapahtumaan KymiRingillä. 

Pyrimme järjestämään tapahtuman ja meillä on neuvottelut AVI:n kanssa meneillään. Ratayhtiön puolelta ei ole estettä tapahtuman järjestämiseen liittyen. Infoamme kaikkia välittömästi kun asiassa saadaan päätös!


Mukavaa lähestyvää vappua!

Mitä ja Missä?

Aika pe. 14.5.2021

Paikka KymiRing, Kymentie 748, 47400 Kausala

Ilmoittautuminen
kello 11:30 alkaen

Koulutus alkaa

kello 12:00
Marko kertoo päivän ohjelman ja kuulostelee toiveita päivän opetuksen painotuksiin
Ohjausta ja harjoittelua

Kahvitauko
n. klo 14:00

Koulutus jatkuu
n. klo 14:30 Ohjausta ja harjoittelua

Kahvitauko
halukkaille

KymiRing rata

n. klo 16:00 varattu vain naisten käyttöön. Rauhallista ohjattua ajoharjoittelua ja ajolinjoja rataa kiertäen n. 4-5 pyörän ryhmissä.

Ajoharjoittelu päättyy
klo 18:00

Valokuvaus

klo 18 – 19 sinulla mahdollisuus kuvauttaa itsesi ja pyöräsi ammattivalokuvaajan toimesta, joka on varmaankin napsinut kuvia myös ajoharjoittelutilanteissa.
Kuvia voit ostaa käyttöösi sopimushinnoilla.

 Iltaohjelma

Onko halukkaita yhteiseen illanviettoon esim. saunomisen ja illallisen merkeissä?Jos halukkaita ilmoittautuu min. 20 henkilöä organisoiodaan omakustanteinen illanvietto.    

Hinta:

EAK ja rataan tutustuminen klo 12-18 yhteensä.
50eur/henkilö.

Pelkkä rataan tutustuminen klo 16:00 jälkeen 20eur/hlö

Tärkeää:

Muistathan, että pyörässäsi on voimassaoleva liikennevakuutus, ja toki Kasko on hyvä olla voimassa mahdollisten vahinkojen varalta.                      

Ajoharjoittelutapahtuma järjestetään kun vähintään n. 40 henkilöä on ilmoittautunut 6.5. mennessä. Varaa ja varmista paikkasi heti, koska osallistujamäärä on rajoitettu!