Ring Race Club

Kauden 2021 avaus viikkoa ennen SM-kisoja!

Perjantaina 14.5.2021 Radalla ajavat Legends -autot, rata-autot ja katuautot sekä sivuvaunumoottoripyörät klo 9-16.
Perjantaina Klo 12 alkaen järjestetään vain naismotoristeille suunnattu Ajoharjoittelu / ruosteenpoisto -tapahtuma. Päivään kuuluu ennakoivan ajon ohjausta, rataantutustumista sekä muuta mukavaa toimintaa. Naisten tapahtuma järjestetään kun vähintään n. 40 henkilöä on ilmoittautunut 6.5. mennessä.

Perjantaipäivän ohjelma:

Klo 9-16 Legends, Koppiautot, vakioautot ja sivuvaunut
Klo 12-16 EAK naisille varikkokentällä
Klo 16-18 Rataantutustuminen naisille
Klo 18-19 Valokuvausta naisille


Klo 16 Varikkoportit aukeavat viikonlopun tiimeille


Lauantaina 15.5. Circuit Racing FIN Supersport 300, Superstock 600, sekä Superbike -luokat testaavat renkaita ko. luokkien rengassäännön johdosta. Toki radalla nähdään myös katu- ja rataharrastajia.

Sunnuntaina 16.5. jatketaan ajoharjoittelua kaikkien soolo- pyörä ryhmien kesken.

Lauantaina ja sunnuntaina ajoaika 9-18 soolo pyörille.

Kisakuskit ja rataharrastajat ilmoittautuvat saman kaupan tuotteen kautta ja heidät jaetaan ryhmiin aikaperusteisesti. Katukuskit ajavat omassa ryhmässään.

Ratapäiville voit lunastaa myös lippumiesvuoroon velvoittavan maksun. Toimimalla 1/3 ajoajasta ratatuomarina saat päivähinnasta 50% alennuksen koodilla LippuLA lauantaiksi ja LippuSU sunnuntaiksi. Näitä myynnissä rajoitetusti.

Sähköt sisältyy ratapäivämaksuun.

Kauden vauhdikas avaus

Ensimmäinen Ratapäivät -tapahtuma on viikko ENNEN ratamoottoripyörien SM-osakilpailua. Viikonlopun aikana on odotettavissa kaikkien Suomen huippukuljettajien osallistuminen tapahtumaan. Teamit tulevat hiomaan kalustoaan, vauhtiaan sekä toimintojaan ennen kiivaan kilpailukauden alkua. Joko menee 300Km/h takasuoralla rikki?

Tule mukaan

Ring Race Clubin Ratapäivä -tapahtumat on tarkoitettu kaikille moottoripyörällä radalla ajoharjoittelusta kiinnostuneille; katumoottoripyöräilijöille kuin myös ensikertalaisille. Kuljettajat jaetaan kokemuksen ja ajonopeuden mukaan taitojaan vastaaviin ryhmiin.
Ring Race Club järjestää Pohjois-Euroopan hienoimmalla ja MM-tason vaatimusten täyttävällä moottoriradalla erilaisia tapahtumia.

Koronapäivitys

Väliaikatietoa liittyen Ratapäivät 14.-.16.5. 21 tapahtumaan KymiRingillä. 

Pyrimme järjestämään tapahtuman ja meillä on neuvottelut AVI:n kanssa meneillään. Ratayhtiön puolelta ei ole estettä tapahtuman järjestämiseen liittyen. Infoamme kaikkia välittömästi kun asiassa saadaan päätös!


Mukavaa lähestyvää vappua!