Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Caravan Park Ravilinna  by Ring Race Club ry

Caravan Park Ravilinna-leirintäalue matkailuautoille ja -vaunuille vain 6 km päässä KymiRingin läntiseltä pääportilta. Alue sijaitsee Ravilinnan urheilukeskusalueella, kävelymatkan päässä kuntakeskuksen palveluista Iitin Kausalassa. Paikat sijaitsevat hiekkapohjaisella kaviouralla ja kentillä.

 

 

 

 HUOM!

Corona-viruspandemian takia valtioneuvosto on kieltänyt suurtapahtumien (yli 500 hlöä) järjestämisen heinäluun loppuun asti. Myynti caravanpaikkojen osalta on keskeytetty ja odotamme kilpailunjärjestäjältä FIM / Dorna ilmoitusta miten he päättävät KymiRiingin MotoGP kilpailun osalta toimia. Teemme lopulliset ratkaisut kunhan kilpailun tilanne on ratkaistu. Nyt tarvitaan vielä malttia ja turvallisia toimintatapoja. Pysykää terveenä. Palaamme asiaan toimintaohjein heti kun tieto on saatu.

 

 

Myynnissä auto- ja vaunupaikkoja, ei telttamajoitusta, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

 

Camping-alueen osoite:
Veteraanitie 1, Kausala

 

 Varaukset ja myynti nettikaupastamme sivun alareunasta.
-        koko paketti 9.-13.7. torstaista klo 12 – maanantaihin klo 12          220 € (sis alv 10%)

 

 Hinta sisältää auto-/vaunupaikan (ei etutelttoja, vaunuilla vetoautot tarvittaessa lähialueelle), sähkön (400W, ei ilmastointia, vedenlämmitystä tms, asiakkaalla oma 25 m valovirtakaapeli (suko)) ja muiden majoittujien kanssa yhteiset  pukuhuoneet WC / suihkutiloineen (8 kpl), vesipisteet, roska-astiat (sekajäte ja komposti), sekä umpisäiliöt wc-jätteiden tyhjennystä varten.

Camping-alueelta järjestetään yhteiskuljetus KymiRingille kilpailuorganisaation toimesta. Lisätietoa kuljetuksista lähempänä tapahtumaa tällä sivustolla ja www.finlandmotogp.fi

 

 Kausalan keskustasta (n.700m) löytyvät mm. S-market, K-market, Alko, ABC, Maatilatori ja Toritapahtuma

 

Tuottaja:        Ring Race Club ry

Kotisivu:        www.ringraceclub.fi

 

Varaus- ja peruutusehdot:
Maksettuasi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii kuittina varauksestasi. Esitä vahvistus saapuessasi camping-alueelle.

 

Varauksen kuluton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen saapumista. Vähintään viikkoa ennen tapahtuvasta peruutuksesta perimme 50% majoituksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle viikon saapumispäivästä, perimme täysimääräisen maksun.

 

 

 

Tee varauksesi tästä