MotoGP™- Grand Prix of Finland KymiRingillä 8.-10.7.2022 kisaviikonlopun ajalle majoitusta tarjolle Kausalassa Caravan Park Ravilinna by Ring Race Club ry

Ensi kesän 2022 MotoGP™ -Suomen osakilpailu tuo Iittiin kymmeniä ja kymmeniä tuhansia matkailijoita seuraamaan jo muutamaan otteeseen koronan vuoksi siirrettyä moottoripyöräilyn MM-sarjan kuninkuusluokan osakilpailua. Paikalle odotetaan noin 70 000 katsojaa, ja kysyntä majoituspaikoista on jo nyt ollut ja tulee olemaan kova. Lähialueilta ovat majoituspaikat jo varattu loppuun, joten tällaiselle caravan parkille on selkeästi tarvetta. Iittiläinen moottorikerho Ring Race Club ry allekirjoitti tänään Iitin kunnan edustajan sivistystoimenjohtaja Jari von Beckerin kanssa vuokrasopimuksen Ravilinnan alueesta, jonne rakentuu kerhon toimesta majoitusalue niin asuntoautoille kuin -vaunuille. Suunnitelmassa on turvallisuusnäkökulmat huomioiden mahdollista parkkeerata lähes 400 asuntovaunua/-autoa.

Caravan Park Ravilinnan majoittujat joita tulee alueelle noin 1500 tarvitsevat ja haluavat varmasti käyttää erilaisia paikallisia palveluita, esim. ruokatarjoilujen ja päivittäistavaroiden osalta. Tässä on nyt iittiläisille yrittäjille mahdollisuus ja näytön paikka miten täällä vastaanotetaan vierailijat. Reilu puoli vuotta on aikaa hioa palvelutarjonta kuntoon.

Caravan Park Ravilinna by Ring Race Club -vaunupaikat tulevat myyntiin kerhon nettisivuilla olevan nettikaupan kautta heti tammikuun 2022 alussa. Sopimuksen allekirjoitustilaisuuteen osallistuivat Iitin kunnanjohtaja Jarkko Salonen ja sivistystoimenjohtaja Jari von Becker, sekä Ring Race Clubista puheenjohtaja Jouni Hätinen, taloudenhoitaja Jarkko Niemelä ja tiedottaja Marianne Lauslehto. Keskusteluissa korostuivat kunnan kuin moottorikerhon näkemykset ja yhteistyömahdollisuudet kunnassa eri toimijoiden kesken, nyt ja tulevaisuudessa niin suurissa kuin pienemmissäkin tapahtumissa.

Lisätietoja Jari von Becker, sivistystoimenjohtaja Iitin kunta p. 040 - 4833 732

Jouni Hätinen, puheenjohtaja Ring Race Club ry p. 045 - 256 6446

17.11.2021